tuinfair midwoud oriental edition

Pinksteren 8, 9, 10 juni 2019

  • Lifestyle
  • Brocante
  • Theater
  • Tuinieren
  • Eten
  • Kids
  • en nog veel meer

Programma Tuinfair 2019

Minh Zone

Minh Zone verzorgt de optredens op het hoofdpodium met de beroemde violiste, een Chinese leeuwendans, Kids Dance act, Chinese Kungfu act en optredens van Lady Beatz. De muziek zal verder worden verzorgd door DJ Berry en Stämble en zangeres Rosmarijn Broers.

*  *  *  *  *

Maroeska Metz

Maroeska Metz geeft in Midwoud op zaterdag 8 juni tussen 10.00 en 13.00 uur een kook- en bakdemonstratie. Op zondag 9 juni en maandag 10 juni staat ze de hele dag van 10.00 tot 18.00 uur in de keuken en serveert de heerlijkste exotische hapjes en taart. Tijdens de Tuinfair is Maroeska’s kookboek ‘Hoe Dan?!’ verkrijgbaar voor een speciale Midwoud-actieprijs. Met plezier signeert ze het boek met een persoonlijke boodschap.

*  *  *  *  *

Theater Verhip / Maretty

Theater Verhip / Maretty
Gedurende 3 dagen zorgt Theatergroep Verhip voor mooie en hilarische momenten, met in het programma o.a. China singing, geisha’s, de fakir/slangenbezweerder, Madame Silly en nog veel meer. Maretty van den Mosselaar is de centrale figuur binnen VERHIP. Naast haar speelt er onder de naam VERHIP een groep mensen met een ruime ervaring in- maar vooral met- liefde voor het improvisatietheater clownerie en muziek. Laat u door hen verrassen.

*  *  *  *  *

Poppenkast voorstelling UITGEKNIPT

Poppentheater Fatsnerran uit Weesp speelt tijdens de Tuinfair Midwoud elke dag een aantal keer een korte voorstelling voor jong en oud. Korte scènes uit onze grote theatervoorstellingen. Kleine ontmoetingen met allerlei figuren in de kast en daarbuiten. Grappig en ontroerend, vertederend en ondeugend, brutaal en erg verlegen. Voor iedereen die even langs komt om te kijken naar de monsters, de leeuw, de mol, de muizenfamilie, de liefste pop Smoezel. Om er achter te komen waarom een kameel nooit dorst heeft en nog veel meer. Kom allemaal kijken naar ‘Uitgeknipt’ door poppentheater Fatsnerran.

*  *  *  *  *

Workshops:

De Vier Seizoenen – groendecoraties

Jam & Zo – pimp je hoefijzer en plankkruidencreatie

Nickies – servies beschilderen (stippen in kleur, oosterse stijl en voor de kinderen maak je eigen bord)

Tante Cornelia: cupcakes

*  *  *  *  *

En verder ter vermaak

De klimmuur, trampolines, ponyrijden en Facecolor maakt prachtige Airbrush Tattoeages